Tijdens de behandeling draag je dunne, makkelijk zittende kleding.

 

Shiatsu massage 

Even tijd nemen voor jezelf, ontspannen, loskomen van alledag en tegelijkertijd werken aan je lichamelijk en geestelijk welbevinden. De behandeling duurt 45-60 minuten.

 

Shiatsu massagetherapie 

Wanneer je specifieke klachten, pijn of andere ongemakken ervaart kan de massagetherapie een oplossing bieden. Op basis van uitgebreide diagnostiek wordt een specifiek op jou afgestemde behandeling gegeven. Afhankelijk van de klacht zijn over het algemeen meerdere behandelingen noodzakelijk. Het aangedane systeem in het lichaam moet namelijk herstellen en sterker worden zodat de klacht niet alleen verdwijnt maar ook wegblijft. De behandeling duurt 60-75 minuten.

 

Welke klachten komen in aanmerking voor behandeling?

Je kan eigenlijk met alle soorten klachten bij een shiatsu therapeut terecht. Om een beeld te geven volgen hieronder een aantal voorbeelden.

Hoofd-, schouder- of rugpijn, slaapproblemen, spanning, angst, stress gerelateerde klachten, stoornissen in de spijsvertering, huidaandoeningen, ademhalingsproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid, gevoel van zwaarte in de ledematen, duizelingen, plasklachten, opvliegers, vochtophopingen, tintelingen, problemen met het zicht, spier- en gewrichtsproblemen, rusteloze benen, overmatig maagzuur, vatbaarheid voor verkoudheden, menstruatieklachten, post-Covid symptomen.