Tijdens de behandeling draag je dunne, makkelijk zittende kleding en neem je zelf een grote badhanddoek mee. 

 

Shiatsu ontspanningsmassage 

Even stil staan, tijd nemen voor jezelf en weg van de dagelijkse beslommeringen. Laat je meevoeren naar een diepe staat van ontspanning en ontdek wat je eigen lichaam je te vertellen heeft. 

Shiatsu therapie 

Wanneer je specifieke klachten, pijn of andere ongemakken ervaart kan shiatsu therapie een oplossing bieden. Op basis van uitgebreide diagnostiek wordt een specifiek op jou afgestemde behandeling gegeven. Afhankelijk van de klacht zijn over het algemeen meerdere behandelingen noodzakelijk. Het aangedane systeem in het lichaam moet namelijk herstellen en sterker worden zodat de klacht niet alleen verdwijnt maar ook wegblijft.

 

Welke klachten komen in aanmerking voor behandeling?

Je kan eigenlijk met alle soorten klachten bij een shiatsu therapeut terecht. Om een beeld te geven volgen hieronder een aantal voorbeelden.

Hoofd-, schouder- of rugpijn, slaapproblemen, spanning, angst, stress gerelateerde klachten, stoornissen in de spijsvertering, huidaandoeningen, ademhalingsproblemen, vermoeidheid, lusteloosheid, gevoel van zwaarte in de ledematen, duizelingen, plasklachten, opvliegers, vochtophopingen, tintelingen, problemen met het zicht, spier- en gewrichtsproblemen, rusteloze benen, overmatig maagzuur, vatbaarheid voor verkoudheden, menstruatieklachten, post-Covid symptomen.